Oavsett om man väljer att göra supersnygga eller jättetöntiga tröjor så kan det vara bra att trycka ett antal olika sorters tröjor. Som bekant kan Sverige ha ett väldigt omväxlande klimat och medan somrarna kan vara varma så är vintrarna nästan alltid garanterat iskalla.

Det vore synd om man bara kunde använda sina klasströjor en viss tid på året så därför är det en god idé att trycka upp ett antal olika modeller och tjocklekar.

Till exempel så kan man för varmare dagar ha linnen eller T-shirts med klassens tryck medan vintern är bättre för hoodies och jackor; man kan ha samma motiv på alla plagg, det är inga problem, men tack vare variationen kan alla elever använda klasströjorna jämt.

Man kan också trycka regnkläder med klassens logo och det är både snyggt och praktiskt. Till exempel så står klassen ut i mängden om alla är utrustade med illgröna regnrockar med ett klassfoto på och ger en härlig känsla av enighet sinsemellan.

En annan idé är att man trycker sommar och vintermotiv på sina tröjor. På tunna linnen kan man till exempel trycka bilder av klassen på en strand ståendes på surfbrädor medan man kan ha exakt samma motiv för vintern med skillnaden att alla står i skidkläder på snowboards.

Olika slogans kan också passa olika säsonger och man kan till exempel skriva “Cool cats” på vinterbilden medan sommarmotiven kan ha tryck som “Too hot to handle” och liknande saker. Det gör tröjorna intressanta och klassen stolt över att bära dem.

Det är bättre att göra ett större tryckjobb på en gång än vid olika tidpunkter, inte minst för att man kan få bättre priser på så sätt. Så låt alla sätta sig ner för att börja planera för hela året och gör sedan en stor beställning med tröjor som alla kommer att vilja bära.