Det finns massor av bra anledningar till att skaffa tröjor med specialtryck för hela klassen men en riktigt god är att öka på gemenskapen elever emellan. Genom att alla har samma tröjor, eller tröjor med samma motiv som kompletterar varandra, får alla en fysisk påminnelse om att de tillhör samma klass och därmed är ett sammansvetsat gäng kamrater.

Eftersom utbudet är så stort blir klassen också förenad genom planeringsprocessen och den kreativa delen.

Kanske bestämmer man sig för att tillverka en logo, en symbol eller en maskot tillsammans som sedan blir det som förenar hela gänget.

Varför valde man just det motivet eller de färgerna? Kanske är det så att man har en händelse eller till och med en hemlighet som alla känner till inom klassen, som till exempel ett insiderskämt?

Det är inte alltid det lättaste att bestämma gemensamt för hur man vill att tröjorna skall se ut men man behöver verkligen inte oroa sig: trycket av klasströjor från tsreklam.se har pågått i många år och vårt professionella team hjälper gärna till med att ställa de rätta frågorna för att man skall kunna fatta de bästa besluten.

Kanske man vill ha tröjorna till ett speciellt evenemang som en klassresa eller klassfest? Är det så att hela skolan skall göra något och varje klass skall bära sina egna tröjor?

Genom att ha gemensamma tröjor kan eleverna känna igen varandra på långt håll och känslan av laganda understryks med det. För alla skolklasser är det viktigt att sammanhållningen är bra så genom att bära dessa tröjor har man en fysisk manifestation av detta.

Det påverkar alla på både ett medvetet och undermedvetet plan och är inte olikt känslan som till exempel anställda har inom ett företag där man bär samma uniform. Eleverna kommer att bära tröjorna med stolthet och det kommer samtidigt att göra dem stolta att gå i samma klass!