Eftersom man idag kan trycka både ord och bilder på i princip vartenda material kan det vara roligt att skaffa ett helt set med roliga och snygga grejer till klassen.

Detta är inte bara kul för alla klasskamrater utan också bra för sammanhållningen och ett trevligt minne för framtiden. Att ha en gammal T-shirt eller tröja med klassens motto eller ett foto på gruppen är ett bra sätt att börja och man kan anordna roliga tävlingar där alla får komma med sina förslag.

Tröjor är dock inte det enda man kan införskaffa åt sin klass utan det finns massor av andra coola grejer att trycka åt alla, till exempel kepsar och mössor.

Man kan trycka klassens logga på solkepsar som alla sedan kan använda under sommaraktiviteter, när man spelar brännboll, när man åker på klassresor till soliga platser.

Mössor är också perfekta att använda om vintern när det blir kallt om öronen och man kan komplettera dem med en specialtryckt halsduk. På så sätt främjar man klassgemenskapen samtidigt som man kan hålla sig varm.

Tygpåsar kan man trycka en hel del på och det kan vara allt från porträtt på alla klasskamrater, lärare och bilder på skolan och klassrummet till motton och slogans som har med klassen att göra. Dessa påsar kan man sedan använda både inom och utanför skolan att bära böcker i, att ha träningskläderna till gymmet i eller varför inte som en allmän shopping bag?

En jacka i tunt eller tjockt material med en mindre klasslogo på framsidan och ett större motiv på ryggen är ett både trevligt och praktiskt alternativ.

Perfekt för klassresor med många inblandade så att man kan hålla koll på var alla elever är eller under ett sport evenemang där man vill visa sig enade som klasskamrater.

Skaffa en uppsättning med bra och praktiska plagg för hela klassen och gör det till en rolig och unik grej för alla att uppskatta och använda.