Hoodies med tryck är det klart dominerande plagget när det är dags för tröjor till klassen, men det finns ju så mycket mer produkter om man som klass vill sticka ut lite!

Varför inte satsa på en snygg Varsity Jacka i coola färger istället? Den kostar inte så mycket mer och sticker ut på ett häftigt sätt. Se till att er klass ser ut som en riktigt klass från College i USA!

Man kan också köpa tygpåsar med tryck till sin klass, en rolig och lite billigare produkt men som passar perfekt om ni inte vill spendera så mycket men ändå ha ett roligt minne av er klass.

Är ni en sportande klass som gillar att träna och gymma kan ni också köpa in vattenflaskor med tryck med klassmotiv, stick ut på gymmet med snygga klassflaskor med tryck!

Vill ni som klass ha inspiration för vilka produkter ni kan handla? Gå in på nätet, de har Sveriges största sortiment med produkter med tryck. Där kan ni hitta det mesta som en klass kan tänkas vilja ha med sitt klasstryck på. Gå in separat och välj ut några produkter som ni kan presentera för klassen och se vilken som passar er bäst!

profilkläder

De har också såklart ett stort utbud av hoodies med tryck som ni kan vraka och välja mellan när ni vill ha snygga klasströjor. En klassiker är aldrig fel även om det ibland kan vara roligt att testa något nytt!

Profilkläder till klassen och skolan kan också vara en bra idé, är ni till exempel ett universitet så kan snygga hoodies eller collegetröjor med tryck med er universitetslogga vara en bra produkt att dela ut eller ha till försäljning till eleverna.

Även här kan ni ordna vattenflaskor, tygpåsar, anteckningsblock med mera med er logga på för att dela ut eller sälja. Se till att era elever kan supporta och visa upp ert varumärke!

Att dela ut t-shirts och hoodies till era olika introduktions och nollningssektioner är också en bra idé, se till att alla nya nollor vet vilka de ska prata med när det är dags för introduktion!